2013. október 17.

Kötött díszek a lakásban


Amióta az eszemet tudom, megtanultam kötni, a tél közeledtével minden évben, valamiért rám tör a "köthetnékem van" érzés. Mindegy, hogy mit, de valamit kötni, horgolni kell. Muszáj. :) 
Ilyenkor csak akkor nyugszom meg, ha már a fotelben ülök a jó meleg kardigánomban, egy fincsi teával és dolgozhatok az éppen aktuális pihe-puhaságon. :)

Ha jobban belegondolok, lehet, hogy a fonalak, a gyapjú melegségével van összefüggésben, hogy ösztönösen meleg cuccokat kezdek gyártani. Ki  tudja? De tény, hogy ha már didergek odakint, jön a megmagyarázhatatlan érzés és azonnal kotorom elő a fonalas dobozt, a kötőtűimet és lázas munkába kezdek.  

A minap találkoztam egy jópofa ötlettel és egészen felvillanyozódtam. Nevezetesen, hogy a lakás különböző részein megjelennek mindenféle kötött, horgolt holmik, méghozzá berendezési tárgyakon, de a megszokottól kicsit eltérően. Nekem nagyon teszik. Ezekből mutatok párat:

Csinos kardigánba öltözött virágcserepek. A kihajtott gallérú fagombos a legcsinibb. :)


Egy pulóverbe öltözött ülőke. Mutatós.


Kidobásra szánt pulóverekből összealkotott lámpaernyő. 
Előnyben a laza kötésű, vékonyabb holmik.


Kötött díszpárnahuzatok. A háttérben a konyha is gyönyörű. Imádom a fehér konyhákat.


hmm..., ez a takaró ...


Díszpárnák - csodaszépek


Lábmelegítő a kisszéknek :), a kanapé huzat is figyelmet érdemel ...

Díszpárnák megint ..., nem tudom megunni, annyira szépek :)Kötött tárolók - ötletes


A végére egy szuper ötlet: kaktusz, amit nem kell gondozni, jó ránézni, vidám dekoráció és még tűs-párnaként is szolgálhat. Nekem nagyon tetszik. Ezt biztos elkészítem.Forrás: houzz.com

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...